TIRHírekSzövetségünk híreiA VTOSZ Internet kapcsolata

A VTOSZ Internet kapcsolata

A VTOSZ küldöttgyűlés döntése értelmében az Országos Szövetség központját Gödre kell költöztetni. Ez együtt jár az informatikai rendszer átalakításával is. A Fehérvári úti iroda hagyományos telefonvonalainak használatát felmondtuk a szolgáltatónál és azt előzetes időpont egyeztetés nélkül kapcsolták ki. Így a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-mail címmel kapcsolatos forgalmazásban (ami érintette a www.tir.hu honlapra történő adatfelkerülést is), átmeneti zavar keletkezett, amiért elnézést kérünk.

Időközben megtörtént a mobil internetre való átállás, így a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen újra zavartalanul forgalmazunk és az új anyagok is felkerülnek a honlapra.

Abban az esetben, ha közvetlenül Szegedi Sándor elnök számára kíván egy társulat vagy partner E-mail üzenetet küldeni, célszerű a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. cím használata. Június 1. után a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címről Gödön is tud majd a Szövetség üzenetet fogadni.

VTOSZ titkárság

 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök van.
Gedeon és Johanna napja van, holnap Auguszta napja lesz.