TIRHírekSzövetségünk híreiVízitársulati küldöttgyűlések

Vízitársulati küldöttgyűlések

Így egy héttel május vége előtt a "véghajrájukhoz" érkeztek a vízitársulati küldöttgyűlések. A VTOSZ-hez beérkezett meghívókból azt látom, hogy ezen a héten három, négy társulati rendezvény is jut egy napra. Ezen a helyen is köszönöm a nekem küldött meghívókat, azonban nyilvánvaló, hogy különösen így, hogy több is van egy napon az ország különböző pontján, mindenhova nem tudok eljutni. Azokhoz a társulatokhoz igyekszem elmenni, ahová még elnökségem eddigi bő két évében még nem jutottam el. Így elnézést kérek azoktól, akikhez azért nem tudok menni, mert tavaly már voltam és küldöttgyűlésük napjára van olyan meghívásom is, ahol még nem jártam.

Tanulságosak a küldöttgyűlések és azt mutatják, hogy a társulati működésnek ebben a formájában van lehetőség. Nem véletlenül törekszünk arra, hogy a vízitársulati küldöttgyűlés kapja vissza mindazokat a jogosítványait, amelyeket például a közgyűlés bevezetésével elvettek tőlük.

Azoknak a társulati vezetőknek, akikhez nem jutottam el, további jó munkát kívánok.

A küldöttgyűléseket követő időszakban azon leszünk, hogy a folyamatban lévő ügyekben (társulatokkal kapcsolatos szabályozás rendbetétele, feladatfinanszírozás, vagyontérítés) érdemi előrehaladás legyen.

Szegedi Sándor
VTOSZ elnök

 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök van.
Gedeon és Johanna napja van, holnap Auguszta napja lesz.