Gyászhír

A vízitársulatok többségét is érintő szomorú hírt kaptunk: életének 72. évében elhunyt Mészáros Antal János, számunkra csak Mészáros Toncsi, a Csomiép (Betonmelior) Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója.

A felszámolásra ítélt állami előregyártó telepből annak idején a vízitársulatok hathatós segítségével jött létre egy olyan cég, amelyik a vízépítési kisműtárgyakhoz használható elemeket tudott gyártani. Később a vízitársulatok ugyan megváltak üzletrészüktől, de a kiváló kapcsolat megmaradt. A társulati művek fejlesztési és rekonstrukciós munkákhoz a Csomiép adta a műtárgyelemeket, burkolatokat. Folyamatos és magas színvonalú műszaki fejlesztés folyt, amit a nagyszámú termék elismerés is bizonyít. És egy-egy ilyen kitüntetés megünneplése során sok vízitársulati vezető is összegyűlt Hódmezővásárhelyen, hogy együtt ünnepelje Mészáros Antalék újabb sikerét. Mészáros Toncsi viszont angyali főnök volt, a fejlesztésekhez a legjobb erőket vonta be, új termékek jöttek ki, az üzem gyártástechnológiája folyamatosan fejlődött. Számos náluk gyártott betonelem vált fogalommá a magyar vízépítő iparban.

Sajnos voltak hírek a betegségéről, de abban bíztunk,hogy felépül és majd a szokott, mosolygós stílusában mesél arról, hogy neki még vannak tervei.

Őszintén sajnáljunk, hogy az újabb fejlesztéseknek már nem lesz részese, az újabb díjakat a Csomiép már nélküle veszi át.

De amit alkotott, ebben a kis magyar vízépítő ipari világban, mégis maradandó!

Nyugodjon békében!

Mellékletek:
ÁllományLeírásMéret
A(z) (Gyaszhir.pdf) állomány letöltéseGyászhír 450 Kb
 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek van.
Auguszta napja van, holnap Zalán napja lesz.