TIR

Meghívó a Középdunamenti VgT 2012. május 21-i 3. sz.területi egység küldöttválasztó fórumára

 

MEGHÍVÓ

a Középdunamenti Beruházó Szolgáltató és Kereskedelmi Vízgazdálkodási Társulat 3. számú területi egység küldöttválasztó fórumára

A Középdunamenti Beruházó Szolgáltató és Kereskedelmi Vízgazdálkodási Társulat a 2010. évi XC. és a 2011. évi XXII. törvénnyel módosított 2009. évi CXLIV. törvény rendelkezései alapjána működési területén 102.836 ha-on 4 különhatárolható kistérséget lefedő területi egységében küldöttválasztást tart. A 3.számú területi egység 24.043 ha-t fed le.

A küldöttválasztó fórumok napirendje: a területi egységek 3 fő küldöttének megválasztása.

3. számú területi egység: Budaörsi kistérség /Budaörs, Budakeszi, Törökbálint, Biatorbágy, Páty, Telki, Sóskút, Herceghalom, Budajenő, Pusztazámor/

Helyszín: Pomáz, Rákóczi F.u. 74. Tanácsterem

Időpont: 2012. május 21 /hétfő/ délelőtt 10 óra.

A 3.számú küldöttválasztó fórumon a fent felsorolt önkormányzatok a belterületi földterületük, az önkormányzatok közigazgatási külterületén földtulajdonnal, vagy földhasználattal rendelkező tagok 1 ha-ra vetített szavazattal jelölt listára választanak. A küldöttválasztó fórumon a szavazati joggal rendelkező tagok.

A küldöttválasztó fórumon megjelent tagok, a nem természetes személy tagok képviselői, az 500 hektárnál nagyobb területen gazdálkodó szervezetek részéről 1 fő küldöttet, az önkormányzatok részéről 1 fő küldöttet, egyéb szervezetek részéről 1 fő küldöttet választhatnak. Küldött csak a körzetben ingatlan tulajdonnal vagy használattal rendelkező tag, illetve nem természetes személy tagok képviselője lehet.

Küldöttnek csak természetes személy választható. A küldöttválasztó fórumon a tagot magánokiratba foglalt meghatalmazással más személy is képviselheti. A tag szavazási jogát és nagyságát a terület összesítéséről kiállított cégszerű aláírással igazolt egy eredeti és két másolati példány dokumentummal tulajdoni lapok másolatával vagy mágneses adathordozó mellékelésével gyakorolhatja. A küldöttválasztó fórumok a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképesek. A küldöttválasztás lebonyolításával a Fehér Nemes Ügyvédi Iroda részéről Dr.Fehér Jenőt a Társulat jogi képviselőjét bíztam meg.

Pomáz, 2012. május 4.

Bacsinszky György

sk.

Intéző Bizottsági Elnök