TIRHírekSzövetségünk hírei

Szövetség hírei

Díjmentesen kell kiadni a tulajdonosi adatokkal kiegészített földkönyvet

Az FVM illetékes főosztályvezetőjének állásfoglalása szerint a földhivataloknak be kell tartani a vízitársulati törvény vonatkozó előírását,  a 2010. január 13-i tárgyalásunkon  már egyeztetett állásfoglalásról  május 13-án az alábbi tájékoztatást kaptuk:

 

Bővebben...

 

Vízitársulati munkabizottsági ülés

VÍZGAZDÁLKODÁSI TÁRSULATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK  VÍZITÁRSULATI   MUNKABIZOTTSÁGA 2010. május   26-án  14.00  órakor tartja   soron következő  ülését Siófokon,  a   VIDRAVÁR Oktatási és Üdülő Központban.

Bővebben...

 

Állami tulajdonú vízi létesítmények amortizáció képzése

Bővebben...

 

Víziközmű munkabizottsági ülés

    

Bővebben...

 

A VTOSZ elnöksége

Elnök:

 Szegedi Sándor
a Gödöllõ-Vác Térségi Vízgazdálkodási Társulat (Sződliget) elnöke
Telefon: 30-950-9287, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Általános elnökhelyettes:

Tamaskó Gábor Tamás
az Õrségi Vízrendezési és Talajvédelmi Társulat (Szombathely) igazgatója
Telefon: 30-901-1167, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Szakmai elnökhelyettes:

Ugrai Bálint
a Szentes és Környéke Vízgazdálkodási Társulat (Szentes) igazgatója
Telefon: 30-278-3519, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése

 

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően  ez évben is megrendezte  a társulati főkönyvelők kötelező továbbképzését, amelynek szakmai programját a   SALDO Zrt részéről Kutrik Zita szervezte.  

A 2010. május 4-én és 5-én Siófokon  a Vidravár Oktatási és Üdülőközpontban  megrendezett továbbképzésen részt vett 45 főkönyvelőnk részére az aktuális számviteli kérdésekről szóló előadást az első napon  Kardosné Birkás Anikó okl. könyvvizsgáló, a számvitelt érintő egyéb jogszabályi környezet változásairól szóló előadást a második napon  dr. Kökényesi László okl. könyvvizsgáló tartotta a hallgatók megelégedésére. 

A tanfolyam végén szakembereink   igazolást kaptak arról, hogy  részt vettek pénzügyminiszter által kiadott tematika szerint megtartott 2010. évi 16 órás továbbképzésen.

 VTOSZ Titkárság

 

 

71. oldal / 71

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat van.
Tivadar napja van, holnap Konrád és Zelmira napja lesz.