TIRHírekSzövetségünk hírei

Szövetség hírei

2018. évi közfoglalkoztatás

Az országos közfoglalkoztatási programról 2017. december 5-én konzultáció volt a Belügyminisztériumban. A megbeszélésen Szegedi Sándor elnök és Majer Kinga szakértő képviselte a VTOSZ-t.

Bővebben...

 

VTOSZ elnökségi ülés, 2017 december 6.

Szegedi Sándor VTOSZ elnök 2017. december 6-ra összehívta az Országos Szövetség elnökségének felügyelő bizottsággal kibővített ülését Sződligetre, a szövetségi irodába.

Bővebben...

 

Konzultáció az önkormányzati szövetségekkel

Szegedi Sándor VTOSZ elnök kezdeményezésére 2018. november 9-én konzultáció volt Gödön a területi vízgazdálkodás aktuális problémáiról az önkormányzati szövetségek képviselőinek részvételével. A megbeszélésről a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk.

Bővebben...

 

VTOSZ elnökségi ülés, 2017 augusztus 28. (összefoglaló)

2017. augusztus 28-án, Sződligeten ülést tartott a VTOSZ elnöksége Szegedi Sándor elnök vezetésével. Az ülésen részt vettek a VTOSZ felügyelő bizottságának tagjai is.

Bővebben...

 

25 éves a VTOSZ

Az 1992-ben megalapított Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége létrejöttének negyedszázados évfordulóját ünnepelte. A 2017. szeptember 21-én, Gödön megtartott ünnepi ülésen Szegedi Sándor elnök megnyitója után köszöntésekre kerül sor. Az ünnepség fő védnöke Dr. Áder János köztársasági elnök volt. A rendezvény fő előadója Fejér László, az MHT vízügyi történeti bizottságának elnöke volt, aki az Országos Szövetség 25 éves működését tekintette át.

Bővebben...

 

Meghívó a VTOSZ megalakulásának 25. évfordulója alkalmából tartandó ünnepi ülésre

A VÍZGAZDÁLKODÁSI TÁRSULATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK ELNÖKSÉGE
MEGHÍVJA ÖNT A SZÖVETSÉG MEGALAKÍTÁSÁNAK 25. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL
RENDEZENDŐ ÜNNEPI ÜLÉSRE

Bővebben...

 

Meghívó: ÉBSZ Építőgép 2017 Kiállítás

Bővebben...

 

Péchy László szobrának megkoszorúzásáról beszámolt a Szabolcs Online

Paposi vízügyi mérnökre emlékeztek

Péchy Lászlóra, az Ecsedi-láp Lecsapoló és Szamos-balparti Ármentesítő és Belvízszabályozó Társulat első igazgató-főmérnökére emlékezett a napokban születési évfordulója alkalmából a paposi önkormányzat.

Bővebben...

 

10. oldal / 71

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök van.
Gedeon és Johanna napja van, holnap Auguszta napja lesz.