TIR

Szövetség hírei

VTOSZ elnökségi ülés, 2022 május 24.

Szegedi Sándor, a VTOSZ elnöke, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége elnökségének felügyelő bizottsággal bővített ülését 2022. május 24-én 9:00 órára összehívta. Az ülés helye a VTOSZ székhelye: Sződliget, Névtelen utca 1212/1. hrsz. (DmRV vízmű telep). Megközelíthető: Göd, Délibáb utca felől.

Az ülés meghívóját, amely tartalmazza a tervezett napirendi pontokat, mellékeljük.

 

Gyászhír

Csak egy rövid híradást kaptunk arról, hogy meghalt Huszár Mihály kollégánk, a Galgamenti Vízgazdálkodási Társulat (Aszód) nyugdíjas igazgatója.

Nyugodjék békében.

Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége

Bővebben...

 

Beszédes Józsefre emlékeztünk

Dunaföldváron a Beszédes József Általános Iskola, Dunaföldvár Város Önkormányzata és a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja rendezésében 2022. február 28. és március 4. között számos Beszédes Józsefhez kötődő rendezvény volt. A dunaföldvári diákok számára rajzpályázat és kiállítás, vetélkedők és előadások tették emlékezetessé a Beszédes napokat. A központi rendezvény keretében koszorúzásokra, megemlékezésekre, előadásokra került sor. Örvendetes az, hogy a szakmai rendezvényeken volt és jelenlegi vízitársulati és országos szövetségi vezetők is részt vettek. A szervezés egyik motorja Sződi Imre, a VTOSZ korábbi elnöke, a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának FB elnöke volt.

Bővebben...

 

Beszédes József megemlékezések

Beszédes Józsefre, a XIX. század kiemelkedő vízitársulati mérnökére és társulati vezetőjére emlékezünk 2022. február 28. és március 4. között Dunaföldváron.

Bővebben...

 

VTOSZ elnökségi ülés, 2021 december 14.

Szegedi Sándor, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének elnöke a Szövetség elnökségi ülését 2021 december 14.-re összehívta.

Bővebben...

 

3. oldal / 114