TIR

Szövetség hírei

Péchy László emlékünnepély, 2020 augusztus 25.

Papos Község Önkormányzatának és a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának rendezésében, számos társszervezet közreműködésével 2020. augusztus 25-én került sor Paposon arra a megemlékezésre, amelyen Péchy Lászlóra, Szatmár jeles vízimérnökére emlékeztek a jelenlévők.

Bővebben...

 

Megemlékezés Péchy Lászlóról

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja és Papos Község Önkormányzata emlékünnepséget rendez Péchy László születésének 160. évfordulóján. A rendezvényre 2020. augusztus 25-én kerül sor Paposon.

Bővebben...

 

49. évi évfolyam találkozó

A Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának vízépítőmérnöki szakán 1970-ben végzett kollégák gyűltek össze 2019. szeptember 22-én Budapesten.

Bővebben...

 

Megemlékezés Péchy Lászlóról

A Felső-Tisza vidék kiváló vízépítő mérnökéről, az Ecsedi-láp Társulat korábbi igazgató-főmérnökéről 2019. augusztus 27-én emlékeztek meg a térség vízgazdálkodási szakemberei. Az ez évi program két részből állt. Paposon, a volt Péchy kúria (ma óvoda) kertjében felállított mellszobránál, illetve a paposi temetőben, sírjánál koszorúzás volt. Nagyecseden a róla elnevezett nagyecsedi szivattyútelepnél pedig emlékünnepségre került sor.

Bővebben...

 

Péchy László emlékünnepség, 2019 augusztus 27. - Meghívó

Nagyecsed Város Önkormányzata, Papos Község Önkormányzata, a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, valamint a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja tisztelettel meghívja önt Péchy László egykori Ecsedi láp lecsapoló és Szamos balparti Ármentesítő és Belvízszabályozó Társulat igazgató-főmérnökének születési évfordulójára rendezett emlékünnepségre.

Bővebben...

 

10. oldal / 114