TIRHírek

Hírek

A Mezőtúr-Tiszazugi VgT igazgatója nyilatkozott az Echo TV-ben

2010. augusztus 10-én az Echo TV késő esti Híradójában a riporter nem csak elégedetlen társulati tagot, hanem vízitársulati szakembert is megszólaltatott, eleget téve annak a rómaiak óta ismert alapelvnek, hogy hallgattassék meg a másik fél is. Köszönet érte!

Bővebben...

 

A Mezőtúr-Tiszazugi Vízgazdálkodási Társulat 70 fővel védekezett

Az Új Néplap 2010. augusztus 6-i számában  " Hét hónapon át teljes terheléssel"  című írásban  ad tájékoztatást a Mezőtúr-Tiszazugi Vízgazdálkodási Társulat által végzett belvízvédekezésről

Bővebben...

 

Több, mint fél évig védekezett a Szeged és Térsége Vízgazdálkodási Társulat a belvíz ellen

A Dél-Magyarország  című napilapban 2010 július 27-én jelent meg, hogy a Szeged és Környéke Vízgazdálkodási Társulat 2010. január 7. és 2010. július 14-e között   napi 12-16 órában 8 fő fizikai, 4 fő műszaki és 1 fő adminisztrativ dolgozóval látta el napi 12-16 órában a  belvízvédekezési feladatokat  működési területén.

 

Bővebben...

 

Milliárdos értéket mentett idén a Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat

 

A Délmagyar.hu-n jelent meg:

"Székkutas - 87 millióból 1 milliárd forint értékmentést végzett az elmúlt fél évben a belvíz elleni küzdelem során a vásárhelyi Tisza– Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat. Balla Iván igazgató szerint a siker a gazdáknak köszönhető. Az ő érdekeltségi hozzájárulásukból finanszírozták a munkát."

A teljes cikk itt olvasható: 1 milliárd forintos értékmentés 87 millióból

 

 

 

2010. augusztus 1-től már hatályos az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló kormányrendelet

2010. augusztus 1-i hatállyal megjelent   az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló 2010. évi LXXV. törvény végrehajtására kiadott 223/2010. (VII. 30.) Korm. rendelet

 

Az Országgyűlés őszi ülésszakán módosul a vízgazdálkodásról szóló törvény

 

Bővebben...

 

Levél a HÍR TV főszerkesztőjének

Előzmény:

A HÍR TV 2010. augusztus 1-i Híradójában  az Ecsediláp-Krasznabalparti Vízgzadálkodási Társulatot  is érintő  riportban számos tárgyi tévedés, féligazság hangzott el. A HÍR TV Híradójában elhangzott riport, valamint a  főszerkesztőnek elküldött levél az alábbiakban olvasható.

Az elküldött mellékletek itt olvashatók.

Bővebben...

 

48. oldal / 50

Névnap

Ma 2020. szeptember 30., szerda van.
Jeromos napja van, holnap Malvin napja lesz.