TIRHírek

Hírek

VTOSZ-TÖOSZ egyeztetés

Augusztus 4-én, Budapesten, a TÖOSZ székhelyén a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége együttműködési lehetőségeiről folytatott megbeszélést Szegedi Sándor, a VTOSZ elnöke Schmidt Jenő TÖOSZ elnökkel és dr. Zongor Gábor TÖOSZ főtitkárral.

Bővebben...

 

A VTOSZ hivatalos címe

Több társulattól kérdés érkezett arra vonatkozóan, hogy a tagdíjszámlán a VTOSZ címeként miért az 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. szerepel.

Bővebben...

 

VTOSZ alapszabály módosítás

 

Vízitársulati uniós beruházások

 

Kié a vízitársulati vagyon?

 

A közfoglalkoztatás helyszínei

 

Bővülő VTOSZ tagság

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége iránti vízitársulati bizalom növekedését jelenti, hogy két, korábban kilépett vízitársulat felvételét kérte a VTOSZ-be. A Mosonmagyaróvári Vízitársulat 2015. június 1-től, a Győri Vízi Társulat 2015. július 1-től újra tagja az Országos Szövetségnek.

VTOSZ titkárság

 

 

Kedvezően döntött a miniszter

 

Élő Bolygónk

Kedves Szegedi Sándor!

Köszönöm, hogy Ön is támogatja e világméretű klímavédelmi akció célját.

Aláírásával Ön egy olyan világméretű akcióhoz csatlakozott, amelynek motorja a jó szándék, az együttműködés és a felelősség. Csatlakozásával mindazok összefogását erősíti, akiknek hangja a decemberi párizsi klímacsúcson nyomatékot ad annak az elvárásnak, hogy a világ vezetői haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen.

Bővebben...

 

8. oldal / 50

Névnap

Ma 2019. augusztus 20., kedd van.
István napja van, holnap Sámuel és Hajna napja lesz.