TIRHírek

Hírek

VTOSZ költözés

A VTOSZ küldöttgyűlésének április 28-i határozata szerint zajlik a VTOSZ elköltöztetése Budapestről Gödre. Az Országos Szövetség hagyományos telefonvonalai megszűntek, a Fehérvári úton lévő iroda kiürítése gyakorlatilag megtörtént.

Bővebben...

 

Sajnálatos tévedés

 

Mégsem módosítják (most) a vízitársulati törvényt!

 

A VTOSZ Internet kapcsolata

A VTOSZ küldöttgyűlés döntése értelmében az Országos Szövetség központját Gödre kell költöztetni. Ez együtt jár az informatikai rendszer átalakításával is. A Fehérvári úti iroda hagyományos telefonvonalainak használatát felmondtuk a szolgáltatónál és azt előzetes időpont egyeztetés nélkül kapcsolták ki. Így a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-mail címmel kapcsolatos forgalmazásban (ami érintette a www.tir.hu honlapra történő adatfelkerülést is), átmeneti zavar keletkezett, amiért elnézést kérünk.

Bővebben...

 

Új helyen a VTOSZ

A VTOSZ küldöttgyűlése 2015. április 28-i ülésén úgy döntött, hogy a VTOSZ irodát elköltözteti a Budapest XI. Fehérvári út 108-112. alól.

Bővebben...

 

Vízitársulati közfoglalkoztatás

Szegedi Sándor VTOSZ elnököt április 27-én fogadta dr. Hoffmann Imre  közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár.

Bővebben...

 

Vízitársulati törvény módosítási javaslat

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara módosítani kívánja a 2009 évi CXLIV. vízitársulati törvényt. A módosítási javaslatot a NAK hivatalosan is átküldte Szegedi Sándor VTOSZ elnöknek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara törvénymódosítási javaslatát a alábbiakban tesszük közzé.

Bővebben...

 

VTOSZ képviselet az Uniós programokban

A Darányi Ignác Terv - Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (DIT-ÚMVP) és a Halászati Operatív Program (HOP) Monitoring Bizottságában ezen programok megindulása óta képviselteti magát a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége.

Bővebben...

 

Újraválasztották Szegedi Sándort

Szegedi Sándor 2015. március 5. óta a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének elnöke 2000. óta vezeti az általa újjászervezett Gödöllő-Vác Térségi Vízgazdálkodási Társulatot. A társulatnak a 2015. május 14-én megtartott tisztújító küldöttgyűlésén ismételten Szegedi Sándort választották meg az intéző bizottság elnökének, aki ezzel a Gödi Társulat elnöki pozícióját is betölti.

Bővebben...

 

8. oldal / 49

Névnap

Ma 2018. december 18., kedd van.
Auguszta napja van, holnap Viola napja lesz.