TIRHírek

Hírek

Tárgyalások vízügyi igazgatóságok vezetõivel

Szegedi Sándor elnök április elején egyeztetést kezdeményezett a 12 vízügyi igazgatóság vezetőivel. A pozitív igazgatósági visszajelzések alapján a megbeszélések 2015. április 14-én, Szegeden, az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság vezetőivel kezdődtek el. Szegedi Sándor április 21-én a Dél-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjével tárgyal Pécsett, majd április 22-én Szolnokra látogatott, ahol a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság vezetőjével és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyûlés elnökével találkozott. Április 24-én Győrben az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjével tárgyalt.

További egyeztetett időpontú megbeszélések is vannak, így Szegedi Sándor április 27-én Miskolcra, majd május elején Debrecenbe és Nyíregyházára látogat.

 

Rendkívüli VTOSZ Küldöttgyűlés 2015.04.28

A VTOSZ elnöksége 2015. április 15-i ülésén úgy határozott, hogy az Országos Szövetség rendkívüli küldöttgyűlését 2015. április 28-ra összehívja. Az ülésre Budapesten, a VTOSZ székhelyén, a VERTESZ teremben kerül sor. Az ülés hivatalos meghívóját, napirendjét és írásos anyagait valamennyi VTOSZ napokon belül megkapja. Az küldöttgyűlés fő témája egy közép távú intézkedési terv és egy stratégia elfogadása, de dönteni kell a 2015. évi VTOSZ költségvetésről és a tagdíjakról is. A küldöttgyűlésre már az új VTOSZ alapszabály előírásai szerint kerül sor, azaz valamennyi tagszervezetet szavazati joggal 1-1 delegált képviselhet .Az ülésre tanácskozási joggal meghívásra kerülnek azok a működő vízitársulatok is, akik nem tagjai a Szövetségnek.

 

 

Meghívó: Dr. Szalai György Kerekasztal Beszélgetés, 2015.04.22

MEGHÍVÓ

DR. SZALAI GYÖRGY KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS:

Víz, agrárium, természetvédelem kölcsönkapcsolata

Bővebben...

 

Szövetségi hírek 2015.04.08

 

A VTOSZ Alapszabálya, 2015

A VÍZGAZDÁLKODÁSI TÁRSULATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

ALAPSZABÁLYA

Bővebben...

 

A VTOSZ 2015. március 5-én megválasztott új vezetőségének elérhetőségei

ELNÖKSÉG

Elnök:

 Szegedi Sándor
a Gödöllõ-Vác Térségi Vízgazdálkodási Társulat (Göd) elnöke
Telefon: 30-950-9287, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Bővebben...

 

Vezetői értekezlet 2015. január 19.

 

A vízitársulatok működését befolyásoló azonnali vízitársulati feladatok:

 

 

dr. Varga Árpád tanácsadói tevékenysége 2015. január 31-én megszűnik a VTOSZ-nél

dr. Varga Árpád jogi és informatikai tanácsadó a Szövetség  2015. január 6-i  vezetői értekezletén átadta a Szövetség elnökének  a VTOSZ-szel kötött szerződésének  2015. január 31. napjára szóló felmondását, mert  véleménye szerint a VTOSZ a jelenlegi körülmények között  nem képes ellátni  tagjai által elvárt érdekérvényesítő, érdekképviseleti feladatait. A VTOSZ elnöke a felmondást elfogadta.

dr. VÁ

 

8. oldal / 48

Névnap

Ma 2018. július 22., vasárnap van.
Magdolna napja van, holnap Lenke napja lesz.