TIRHírekSzövetségünk hírei

Szövetség hírei

2011. évi fenntartási támogatás elszámolása

 Azoknál a  vízitársulatoknál, amelyek a  2011. évi  fenntartási  feladataik elvégzésénél  vállalkozókat vettek igénybe, megoldhatatlan elszámolási problémát jelent  a 2011. évi fenntartási támogatási szerződésben, illetve  a VM Költségvetési és Gazdálkodási Főosztály 2011. november 8-án kelt levelében rögzített egymástól eltérő  elszámolási rend. A Szövetség elnöksége mai ülésén egyhangú határozatával kérte fel a  Szövetség elnökét, hogy a probléma sürgős megoldása érdekében rövid úton (email-on )  a Vidékfejlesztési Minisztérium  illetékes szakemberei részére küldje meg a Szövetség javaslatát.

A VM felé elküldött levél a mellékletben olvasható.

VTOSZ Titkárság

 

Ajánlást fogadott el a vizitársulati munkabizottság a VKKI kérdőívek kitöltéséről

 

 

Minden közfoglalkoztatásra fordított költségvetési forint megnégyszereződött a vízitársulatoknál

A költségvetésből biztosított minden forintból több, mint négyszeres értéket állítanak elő 2011. évben a vízitársulat által alkalmazott közfoglalkoztatottak , a közel  hat milliárd forint  költségvetési támogatásból 26 837 516 160 forint termelési érték  jön létre ebben az  évben  a  területi vízgazdálkodásban. 

Bővebben...

 

G Y Á S Z O L U N K

PERLAKI JÁNOS az Alsó-Duna-völgyi Társulatok Területi Szövetségének korábbi titkára életének 83. évében 2011. november 16-án elhunyt.

Temetése 2011. november 25-én 13 órakor Baján a józsefvárosi temetőben lesz.

Emlékét megőrizzük!

 Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége

 

DURST FERENC a Berettyó Vízgazdálkodási Társulat nyugalmazott igazgatója 2011. november hó 20-án életének 75. évében súlyos betegséget követően elhunyt.

A gyászszertartásra 2011. november hó 28. napján 11.00 órakor Berettyóújfaluban a Téglaparti köztemetőben (Széchenyi u. vége) kerül sor.

Emlékét megőrizzük!

 Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége

 

 

 

 

48. oldal / 71

Névnap

Ma 2024. június 30., vasárnap van.
Pál napja van, holnap Tihamér és Annamária napja lesz.