TIRHírekSzövetségünk hírei

Szövetség hírei

A VTOSZ Internet kapcsolata

A VTOSZ küldöttgyűlés döntése értelmében az Országos Szövetség központját Gödre kell költöztetni. Ez együtt jár az informatikai rendszer átalakításával is. A Fehérvári úti iroda hagyományos telefonvonalainak használatát felmondtuk a szolgáltatónál és azt előzetes időpont egyeztetés nélkül kapcsolták ki. Így a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-mail címmel kapcsolatos forgalmazásban (ami érintette a www.tir.hu honlapra történő adatfelkerülést is), átmeneti zavar keletkezett, amiért elnézést kérünk.

Bővebben...

 

Új helyen a VTOSZ

A VTOSZ küldöttgyűlése 2015. április 28-i ülésén úgy döntött, hogy a VTOSZ irodát elköltözteti a Budapest XI. Fehérvári út 108-112. alól.

Bővebben...

 

Vízitársulati közfoglalkoztatás

Szegedi Sándor VTOSZ elnököt április 27-én fogadta dr. Hoffmann Imre  közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár.

Bővebben...

 

VTOSZ képviselet az Uniós programokban

A Darányi Ignác Terv - Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (DIT-ÚMVP) és a Halászati Operatív Program (HOP) Monitoring Bizottságában ezen programok megindulása óta képviselteti magát a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége.

Bővebben...

 

Újraválasztották Szegedi Sándort

Szegedi Sándor 2015. március 5. óta a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének elnöke 2000. óta vezeti az általa újjászervezett Gödöllő-Vác Térségi Vízgazdálkodási Társulatot. A társulatnak a 2015. május 14-én megtartott tisztújító küldöttgyűlésén ismételten Szegedi Sándort választották meg az intéző bizottság elnökének, aki ezzel a Gödi Társulat elnöki pozícióját is betölti.

Bővebben...

 

Nyugdíjas Klub taggyűlése

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának 2015. évi rendes taggyűlésére május 12-én került sor Budapesten.

Bővebben...

 

Látogatás az OVF Főigazgatójánál

2015. május 11-én Szegedi Sándor, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének elnöke bemutatkozó látogatást tett az Országos Vízügyi Főigazgatóságon Somlyódy Balázs főigazgatónál.

Bővebben...

 

Egyeztetés vízügyi igazgatóságokkal

Szegedi Sándor VTOSZ elnök a vízügyi igazgatóságok és a vízitársulatok kapcsolatának áttekintése érdekében egyeztetést kezdeményezett mind a 12 vízügyi igazgatóság vezetőjével. Ezek az egyeztetések előrehaladtak, így a VTOSZ elnöke már látogatást tett a Győrben, Budapesten, Miskolcon, Szolnokon, Debrecenben, Nyíregyházán, Szegeden és Pécsett. Találkozott a vízügyi igazgatóságok vezetőivel, tapasztalatokat gyűjtött a vízitársulatok állami megítéléséről és tárgyalt a lehetséges együttműködésről. A még hátralévő négy igazgatóság meglátogatásának előkészítése folyamatban van. A tapasztalatok összegzése várhatóan a VTOSZ vízitársulati munkabizottságánál kezdődik és ennek alapján várható elnökségi állásfoglalás is.

 

21. oldal / 71

Névnap

Ma 2024. június 08., szombat van.
Medárd napja van, holnap Félix napja lesz.