TIR

Szövetség hírei

Hadházy Sándor látogatása a VTOSZ-nél

2015. december 7-én Szegedi Sándor VTOSZ elnök meghívására az Országos Szövetség gödi irodájába látogatott Hadházy Sándor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Törvényalkotási bizottságának tagja, a Közép-Duna völgyi Területi Vízgazdálkodási Tanács elnöke.

Bővebben...

 

Áder János köztársasági elnök Szegedi Sándor VTOSZ elnökhöz írt levele

Kedves Szegedi Sándor!

A világszerte történelmi jelentőségűnek tekintett párizsi klímacsúcs a hét elején kezdetét vette. A jelenleg is tartó nemzetközi tárgyalások eredménye december 11-én válik ismertté, így az érdemi megállapodást szorgalmazók még hét napig adhatják le klímavoksaikat.

Bővebben...

 

Szegedi Sándor levele a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz

Bővebben...

 

Látogatás Jakab István ház-alelnöknél, 2015 november 10.

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke 2015. november 10-én a Parlamentben fogadta Szegedi Sándort, a VTOSZ elnökét.

A megbeszélésen részt vett Obreczán Ferenc MAGOSZ főtitkár, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöki tanácsadója, ifjú Hubai Imre, a NAK elnökhelyettese, továbbá a NAK jogtanácsosai és szakértője.

Bővebben...

 

Együttműködési megállapodások

A VTOSZ-ben további két együttműködési megállapodás előkészítése folyik. A VÍZGÉP Kft-vel való együttműködés célja a vízügyi beruházásokkal kapcsolatos koordináció, beruházások és pályázatok előkészítésében való együttműködés, különös tekintettel a vízitársulatok kiviteli munkákba való bevonási lehetőségeire. A Forrás-Trend Kft. segítségével konkrét kivitelezési, pályázat-előkészítési és üzemeltetési feladatok ellátására konzorciumi keretek között lesz lehetőség. Az együttműködési megállapodásokról további részleteket azok aláírását követően hozunk nyilvánosságra.

 

27. oldal / 114