TIR

Szövetség hírei

Darányi Ignác szobrának felavatása

Budapesten, a Városligetben, a Mezőgazdasági Múzeum előtt 2017. április 27-én avatták fel Darányi Ignác szobrát. A XIX-XX. század századfordulójának kiemelkedő agrárpolitikusa a korábban a Tiszavölgyi Társulat titkára volt, így kötődött a vízitársulatokhoz és a társulati úton megvalósított Tisza szabályozáshoz.

Bővebben...

 

Még egyszer Beszédes Józsefről

Beszédes József kimagasló reformkori mérnök életéről és munkásságáról jelentős rendezvénysorozat volt Dunaföldváron 2017. március 22-én, a Víz Világnapján. A következőkben Fejér László kollégának, a Magyar Hidrológiai Társaság vízügyi történeti bizottsága elnökének a Beszédes megemlékezésekről készített beszámolóját adjuk közre.

Bővebben...

 

Víz Világnapi rendezvények Dunaföldváron

Március 22-én, a Víz Világnapján Beszédes Józsefre, a kiemelkedő reformkori vízmérnökre emlékezve került sor a rendezvényekre Dunaföldváron.

Bővebben...

 

Előzetes értesítés a VTOSZ küldöttgyűlésről (2017 március 30.)

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének 2017. évi rendes küldöttgyűlésére várhatóan 2017. március 30-án 10 órai kezdettel kerül sor Felsőgödön, a volt BM üdülőben. A hivatalos meghívó a VTOSZ elnökségének 2017. március 21-i ülését követően kerül kiküldésre.

Szegedi Sándor elnök kéri a VTOSZ tagszervezetek képviselőitől a küldöttgyűlés várható időpontjának szíves előjegyzését.

VTOSZ Titkárság

 

VTOSZ Elnökségi ülés, 2017 március 21.

Szegedi Sándor, a VTOSZ elnöke 2017. március 21-én 10 órára összehívta a VTOSZ elnökségi ülését. Az ülés helye: Göd, Csokonai utca 22. Az ülésre meghívást kaptak a VTOSZ felügyelő bizottságának tagjai is. Az elnökségi ülés napirendjén a VTOSZ 2017. évi rendes küldöttgyűlésének előkészítése szerepel:

Bővebben...

 

20. oldal / 114