TIRFelhasználói segédletekHozzászólások írása

Hozzászólások írása

comment_iconA TIR interaktiviásának egyik alapköve, hogy visszajelzéseket kérünk minden olvasótól a megjelent cikkekkel kapcsolatban. Ennek módja a TIR-ben, hogy hozzászólások írására van lehetőség. Hozzászólást írhatnak TIR tagok, de vendégek is.

Egy cikk megírása során Ön eldöntheti, hogy az adott cikkhez lehet-e hozzászólni, vagy sem. Egy tájékoztató bejelentés nem feltétlenül megvitatandó téma, így célszerű ilyen esetben a hozzászólás lehetőségét letiltani. Ha máshogy nem nyilatkozunk, akkor a TIR a cikk besorolása alapján dönti el, hogy lehet-e hozzászólni az irományhoz, vagy sem.

 

comments_smallHozzászólás írása

A cikk alatt taláható 'Szóljon hozzá!' hivakozásra kattintva készítheti el hozzászólását.

Kitöltési tudnivalók:

hozzaszol

Név - kötelező; a hozzászóló neve - ha Ön bejelentkezett, akkor a hozzászólás írásához nincs szükség név megadására;

E-mail cím - kötelező; a hozzászóló e-mail címe- ha Ön bejelentkezett, akkor a hozzászólás írásához nincs szükség név megadására;

A hozzászólás listában csak a neve fog megjelennei. E-mail címét mások nem láthatják, viszont a valódiságát szúrópróbaszerűen ellenőrizhetjük, ezért kérjük, valós e-mail címet adjon meg. A nem létező e-mail címről érkezett hozzászólásokat töröljük.

Cím - a hozzászólás címe

Hozzászólás szövege

Legfeljebb 200 karakter hosszú lehet.

Az opciót bepipálva értesítést kap a megadott e-mail címére, ha az Öné után újabb hozzászólások érkeztek a cikkhez.

Ellenőrző kód - kötelező

Annak megállapítására szolgál, hogy az adott hozzászólást valóban ember, és nem spam-küldő automatika készítette. Gépelje be a képen látható kódsort a kép alatti mezőbe. A Frissítés gombbal kérhet új kódot, ha meglévőt nem tudja kiolvasni.

A hozzászólás írását a Küldés gobmra kattintva fejezheti be.


 

 

 

 

Nincs jogosultsága hozzászólni.