TIRNyugdíjas klubMűködik a Nyugdíjas Klub!

Működik a Nyugdíjas Klub!

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja 2022-ben sikeres évet zárt és tervezzük az ez évi programokat.

Az évnyitó elnökségi ülésre január 31-én került sor, ahol a fő téma a közgyűlés előkészítése volt. Elkészültek a beszámolók a 2022. évi program végrehajtásáról és a Klub gazdálkodásáról. A felügyelő bizottság áttekintette a Klub elmúlt évi működését és elkészítette a közgyűlésnek szóló jelentését. És elkezdődött a 2023. év programjainak tervezése, az ezekhez szükséges források megbecslése.

A 2023. évi rendes közgyűlésre február 28-án került sor Budapesten. A határozatképes közgyűlés meghozta azokat a döntéseket, amelyek a Klub további működéséhez szükségesek. Elfogadta az elmúlt évről szóló beszámolókat, értékelte a tapasztalatokat és tanulságokat. Fontos lépés volt a 2023. évi program elfogadása. Ebben két háromnapos kirándulás és két klubnap szerepel. A mellékletben adunk részletesebb információt az ez évi program elképzelésekről. Bár egyértelmű a rendezvényekhez szükséges szolgáltatások durva drágulása (szálloda, étterem, autóbusz- vagy terem bérlés), bízunk benne, hogy a tagság aktív része eljön ezekre a kirándulásokra. Ugyanakkor hangsúlyt helyezünk az egynapos programokra is, ahová azokat is várjuk, aki több napra, hosszabb távra, segítség nélkül már nem tudnak elutazni vagy nem szívesen jönnének.

Az első jelentős program egy Szeged térségi kirándulás június elején. Ennek előkészítése, szervezése már megkezdődött. Erről és a további rendezvényekről részletes tájékoztatást fogunk adni a klubtagságnak.

Mellékletek:
ÁllományLeírásMéret
A(z) (NYK_2023_Program.pdf) állomány letöltéseNYK_2023_Program.pdfA Klub 2023. évi programja45 Kb