TIRNyugdíjas klub

Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja

Székhely: 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. fszt. 20.

Törvényszéki bejegyzés: Fővárosi Bíróság 13048 (2008. 07. 09.), Fővárosi Törvényszék 14.Pk.60.235/2008/10. (2016. 10. 21.)

Adószám: 18264478-2-43

Bankszámlaszám: K&H Bank 10401938-50527065-75481005

Honlap: www.tir.hu / Nyugdíjas Klub

E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Elnökség

Elnök
Fehér Ferenc

a Középdunamenti Vízgazdálkodási Társulat (Pomáz) volt főmérnöke, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének nyugdíjas ügyvezető elnöke

Általános elnökhelyettes
Lőrincz Károly

az Ecsediláp-Krasznabalparti Vízgazdálkodási Társulat (Mátészalka) nyugdíjas igazgatója

Szakmai elnökhelyettes
Bogáth Jenő

a Dunaújvárosi Vízi Társulat nyugdíjas igazgatója, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének volt elnökhelyettese

Felügyelő bizottság

Elnök
Sződi Imre

a Szekszárd-Paksi Vízitársulat volt IB tagja, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének korábbi elnöke

Bizottsági tagok

Babinecz Jánosné

a Középdunamenti Vízgazdálkodási Társulat (Pomáz) nyugdíjas műszaki vezetője, vezető tervezője

Vincze József Vincéné
a Hortobágymenti Vízgazdálkodási Társulat (Polgár) nyugdíjas főkönyvelője

 

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának alapszabálya

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának szervezeti és működési szabályzata

A klubtagság a 2024. évben

A Klub tiszteletbeli tagjai

Péchy László megemlékezés, 2024 március 21.

Szatmár kiemelkedő vízimérnökéről és vízitársulati vezetőjéről, Péchy Lászlóról a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja Papos Község Önkormányzatával közösen rendszeresen megemlékezik. Az ünnepségre a volt Péchy Kúria (ma óvoda) kertjében az Önkormányzat által állított Péchy László szobornál kerül sor, de a résztvevők megkoszorúzzák a paposi temetőben lévő sírját is. A korábban inkább Péchy László születésnapjához kapcsolódó rendezvény napjainkban a Víz Világnapi rendezvénysorozat része. Ebben az évben a megemlékezésre március 21-én kerül sor. Illés Béla, Papos Község polgármesterének megnyitója után ünnepi beszédet Lőrincz Károly, a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának általános elnökhelyettese tartott (a beszédet mellékelten közreadjuk) Ezt követően koszorúzásra került sor a szobornál és Péchy László sírjánál. A megemlékezés Illés Béla polgármester fogadásával zárult.

Bővebben...

 

Víz Világnapja és Péchy László megemlékezés Szatmárban

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja a kialakult hagyományoknak megfelelően önkormányzatokkal és általános iskolákkal közös rendezvényeken ünnepli a Víz Világnapját. Ebben az évben a helyi szervező, Klubunk általános elnökhelyettese, Lőrincz Károly kollégánk meglehetősen magára maradt a szervezési és lebonyolítási feladatokban. Korábban számos klubtagunk vett részt ezeken a rendezvényeken, most azonban a Klub „fő erői" Dunaföldvárra koncentráltak, így Lőrincz Károly kollégánknak több fronton kellett helytállnia.

Bővebben...

 

Víz Világnapja és Beszédes József megemlékezések

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának egyik Víz Világnapi megemlékezése, együttműködve Dunaföldvár Város Önkormányzatával és a dunaföldvári Beszédes József Általános Iskolával, március 22-én Dunaföldváron került megrendezésre. A Polgármesteri Hivatallal és a Beszédes József Általános Iskolával való együttműködésnek és a rendezvények motorja Sződi Imre, Klubunk felügyelő bizottságának elnöke volt. Az Iskola kérésére délelőtt a Stefánia állóhajón az ötödik általános iskolások számára voltak ismeretterjesztő előadások Megulesz Gabriella, a Dunaújvárosi Vízi Társulat korábbi igazgatója interpretálásában, Bogáth Jenő és Kiss Jenő hathatós segítségével.

Bővebben...

 

Megemlékezés Péchy Lászlóról

Szatmár kiemelkedő vízitársulati vezetőjéről, az Ecsedi-láp Társulat igazgató-főmérnökéről, Péchy Lászlóról rendszeresen szervez Klubunk Papos Község Önkormányzatával közösen megemlékezéseket. A hajdan volt Nagykároly székhellyel rendelkező szatmári társulat Trianon után Mátészalkára tette át székhelyét és az Ecsedi-láp lecsapolásában, vízszabályozásában, de a Kraszna térség vízrendezésében is jelentős munkát végzett. Ezeknek a munkáknak az irányítója volt Péchy László, akinek paposi kúriájában jelenleg óvoda működik.

Bővebben...

 

Víz Világnapja Szatmárban

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának a korábban, Szatmárban megkezdett tevékenysége (rendezvények a Víz Világnapján, a térség általános iskolásainak információk átadása a vízgazdálkodásról, megemlékezések a térség kiváló vízitársulati vezetőjéről, Péchy László igazgató-főmérnökről, szakmai rendezvényeken való előadások és részvétel) változatlanul fontos. Ezeknek az eseményeknek a Klub részéről a fő szervezője Lőrincz Károly nyugdíjas vízitársulati igazgató, Klubunk általános elnökhelyettese. A Víz Világnapjához 2024-ben köthető program a mellékletben található.

Bővebben...

 

1. oldal / 20