TIRNyugdíjas klub

Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja

Székhely: 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. fszt. 20.

Törvényszéki bejegyzés: Fővárosi Bíróság 13048 (2008. 07. 09.), Fővárosi Törvényszék 14.Pk.60.235/2008/10. (2016. 10. 21.)

Adószám: 18264478-2-43

Bankszámlaszám: K&H Bank 10401938-50527065-75481005

Honlap: www.tir.hu / Nyugdíjas Klub

E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Elnökség

Elnök
Fehér Ferenc

a Középdunamenti Vízgazdálkodási Társulat (Pomáz) volt főmérnöke, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének nyugdíjas ügyvezető elnöke

Általános elnökhelyettes
Lőrincz Károly

az Ecsediláp-Krasznabalparti Vízgazdálkodási Társulat (Mátészalka) nyugdíjas igazgatója

Szakmai elnökhelyettes
Bogáth Jenő

a Dunaújvárosi Vízi Társulat nyugdíjas igazgatója, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének volt elnökhelyettese

Felügyelő bizottság

Elnök
Sződi Imre

a Szekszárd-Paksi Vízitársulat volt IB tagja, a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének korábbi elnöke

Bizottsági tagok

Babinecz Jánosné

a Középdunamenti Vízgazdálkodási Társulat (Pomáz) nyugdíjas műszaki vezetője, vezető tervezője

Vincze József Vincéné
a Hortobágymenti Vízgazdálkodási Társulat (Polgár) nyugdíjas főkönyvelője

 

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának alapszabálya

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának szervezeti és működési szabályzata

A klubtagság a 2024. évben

A Klub tiszteletbeli tagjai

Megemlékezés Péchy Lászlóról

Szatmár kiemelkedő vízitársulati vezetőjéről, az Ecsedi-láp Társulat igazgató-főmérnökéről, Péchy Lászlóról rendszeresen szervez Klubunk Papos Község Önkormányzatával közösen megemlékezéseket. A hajdan volt Nagykároly székhellyel rendelkező szatmári társulat Trianon után Mátészalkára tette át székhelyét és az Ecsedi-láp lecsapolásában, vízszabályozásában, de a Kraszna térség vízrendezésében is jelentős munkát végzett. Ezeknek a munkáknak az irányítója volt Péchy László, akinek paposi kúriájában jelenleg óvoda működik.

Bővebben...

 

Víz Világnapja Szatmárban

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának a korábban, Szatmárban megkezdett tevékenysége (rendezvények a Víz Világnapján, a térség általános iskolásainak információk átadása a vízgazdálkodásról, megemlékezések a térség kiváló vízitársulati vezetőjéről, Péchy László igazgató-főmérnökről, szakmai rendezvényeken való előadások és részvétel) változatlanul fontos. Ezeknek az eseményeknek a Klub részéről a fő szervezője Lőrincz Károly nyugdíjas vízitársulati igazgató, Klubunk általános elnökhelyettese. A Víz Világnapjához 2024-ben köthető program a mellékletben található.

Bővebben...

 

A Klub a Víz Világnapjára és Beszédes József megemlékezésre készül

Hagyománya van annak, hogy a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja aktívan részt vesz a Víz Világnapi rendezvényeken és ehhez kapcsolódva Beszédes József megemlékezéseken. Ezeknek a rendezvényeknek a helyszíne Dunaföldvár, Beszédes József utolsó lakhelye, ahol a Beszédes József Általános Iskola pedagógusai és diákjai rajz pályázattal és vízgazdálkodással kapcsolatos előadásokkal alapozzák meg a programot. Sződi Imre, Klubunk felügyelő bizottságának elnöke egy évtizede motorja a Beszédes József megemlékezések megszervezésének, szoros kapcsolatban a Beszédes József Általános Iskola vezetőségével.

Bővebben...

 

A klubtagság a 2024. évben

Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja tagsága a 2024. évben:

 

Tisztújítás a Nyugdíjas Klubban

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának 2024. február 15-i, budapesti közgyűlésén tisztújításra került sor, mert a 2020. február 15-én megválasztott tisztségviselők mandátuma a napokban lejárt. A jelölő bizottság előterjesztése alapján a közgyűlés egyhangú határozattal elnökségi tagnak választotta meg Bogáth Jenő, Fehér Ferenc és Lőrincz Károly klubtagot.

Bővebben...

 

1. oldal / 19