TIRHírekSzövetségünk hírei

Szövetség hírei

Szegedi Sándor VTOSZ elnök emléklapja a párizsi klímacsúcs sikerének támogatásáért

Bővebben...

 

Áder János köztársasági elnök levele Szegedi Sándor VTOSZ elnökhöz

Kedves Szegedi Sándor!

Örömmel és tisztelettel tájékoztatom arról, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete által rendezett párizsi klímacsúcs 2015. december 12-én eredményesen fejezte be munkáját.

Bővebben...

 

Hadházy Sándor látogatása a VTOSZ-nél

2015. december 7-én Szegedi Sándor VTOSZ elnök meghívására az Országos Szövetség gödi irodájába látogatott Hadházy Sándor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Törvényalkotási bizottságának tagja, a Közép-Duna völgyi Területi Vízgazdálkodási Tanács elnöke.

Bővebben...

 

Áder János köztársasági elnök Szegedi Sándor VTOSZ elnökhöz írt levele

Kedves Szegedi Sándor!

A világszerte történelmi jelentőségűnek tekintett párizsi klímacsúcs a hét elején kezdetét vette. A jelenleg is tartó nemzetközi tárgyalások eredménye december 11-én válik ismertté, így az érdemi megállapodást szorgalmazók még hét napig adhatják le klímavoksaikat.

Bővebben...

 

Szegedi Sándor levele a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz

Bővebben...

 

Látogatás Jakab István ház-alelnöknél, 2015 november 10.

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke 2015. november 10-én a Parlamentben fogadta Szegedi Sándort, a VTOSZ elnökét.

A megbeszélésen részt vett Obreczán Ferenc MAGOSZ főtitkár, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöki tanácsadója, ifjú Hubai Imre, a NAK elnökhelyettese, továbbá a NAK jogtanácsosai és szakértője.

Bővebben...

 

Együttműködési megállapodások

A VTOSZ-ben további két együttműködési megállapodás előkészítése folyik. A VÍZGÉP Kft-vel való együttműködés célja a vízügyi beruházásokkal kapcsolatos koordináció, beruházások és pályázatok előkészítésében való együttműködés, különös tekintettel a vízitársulatok kiviteli munkákba való bevonási lehetőségeire. A Forrás-Trend Kft. segítségével konkrét kivitelezési, pályázat-előkészítési és üzemeltetési feladatok ellátására konzorciumi keretek között lesz lehetőség. Az együttműködési megállapodásokról további részleteket azok aláírását követően hozunk nyilvánosságra.

 

Látogatás Jakab István parlamenti alelnöknél

Szegedi Sándor VTOSZ elnök kezdeményezésére létrejön a személyes találkozás a MAGOSZ vezetőivel. Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke meghívta a Parlamentbe Szegedi Sándor elnököt. A látogatásra 2015. november 10-én kerül sor. A megbeszélések várhatóan részt vesz Obreczán Ferenc, a MAGOSZ főtitkára, aki Győrffy Balázsnak, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökének megbízásából a Kamara elnökét is képviseli. A látogatás részleteiről a későbbiekben beszámolunk.

 

17. oldal / 71

Névnap

Ma 2024. május 08., szerda van.
Mihály napja van, holnap Gergely és Katinka napja lesz.