TIRHírekSzövetségünk hírei

Szövetség hírei

A közfoglalkoztatás helyszínei

 

Bővülő VTOSZ tagság

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége iránti vízitársulati bizalom növekedését jelenti, hogy két, korábban kilépett vízitársulat felvételét kérte a VTOSZ-be. A Mosonmagyaróvári Vízitársulat 2015. június 1-től, a Győri Vízi Társulat 2015. július 1-től újra tagja az Országos Szövetségnek.

VTOSZ titkárság

 

 

Kedvezően döntött a miniszter

 

Élő Bolygónk

Kedves Szegedi Sándor!

Köszönöm, hogy Ön is támogatja e világméretű klímavédelmi akció célját.

Aláírásával Ön egy olyan világméretű akcióhoz csatlakozott, amelynek motorja a jó szándék, az együttműködés és a felelősség. Csatlakozásával mindazok összefogását erősíti, akiknek hangja a decemberi párizsi klímacsúcson nyomatékot ad annak az elvárásnak, hogy a világ vezetői haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen.

Bővebben...

 

Vízitársulati közfoglalkoztatás

A vízitársulati közfoglalkoztatással kapcsolatban Dr. Hoffmann Imre közfoglakoztatási és vízügyi helyettes államtitkártól érkezett levelet itt hozzuk nyilvánosságra.

Bővebben...

 

Látogatás a Köztársasági Elnöknél

Dr. Áder János köztársasági elnök 2015. május 18-án, Budapesten, a Sándor palotában fogadta Szegedi Sándor VTOSZ elnököt.

Bővebben...

 

VTOSZ költözés

A VTOSZ küldöttgyűlésének április 28-i határozata szerint zajlik a VTOSZ elköltöztetése Budapestről Gödre. Az Országos Szövetség hagyományos telefonvonalai megszűntek, a Fehérvári úton lévő iroda kiürítése gyakorlatilag megtörtént.

Bővebben...

 

Sajnálatos tévedés

 

20. oldal / 71

Névnap

Ma 2024. május 07., kedd van.
Gizella napja van, holnap Mihály napja lesz.