TIRHírek

Hírek

Kedvezően döntött a miniszter

 

Élő Bolygónk

Kedves Szegedi Sándor!

Köszönöm, hogy Ön is támogatja e világméretű klímavédelmi akció célját.

Aláírásával Ön egy olyan világméretű akcióhoz csatlakozott, amelynek motorja a jó szándék, az együttműködés és a felelősség. Csatlakozásával mindazok összefogását erősíti, akiknek hangja a decemberi párizsi klímacsúcson nyomatékot ad annak az elvárásnak, hogy a világ vezetői haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen.

Bővebben...

 

Vízitársulati közfoglalkoztatás

A vízitársulati közfoglalkoztatással kapcsolatban Dr. Hoffmann Imre közfoglakoztatási és vízügyi helyettes államtitkártól érkezett levelet itt hozzuk nyilvánosságra.

Bővebben...

 

Látogatás a Köztársasági Elnöknél

Dr. Áder János köztársasági elnök 2015. május 18-án, Budapesten, a Sándor palotában fogadta Szegedi Sándor VTOSZ elnököt.

Bővebben...

 

VTOSZ költözés

A VTOSZ küldöttgyűlésének április 28-i határozata szerint zajlik a VTOSZ elköltöztetése Budapestről Gödre. Az Országos Szövetség hagyományos telefonvonalai megszűntek, a Fehérvári úton lévő iroda kiürítése gyakorlatilag megtörtént.

Bővebben...

 

A VTOSZ Internet kapcsolata

A VTOSZ küldöttgyűlés döntése értelmében az Országos Szövetség központját Gödre kell költöztetni. Ez együtt jár az informatikai rendszer átalakításával is. A Fehérvári úti iroda hagyományos telefonvonalainak használatát felmondtuk a szolgáltatónál és azt előzetes időpont egyeztetés nélkül kapcsolták ki. Így a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-mail címmel kapcsolatos forgalmazásban (ami érintette a www.tir.hu honlapra történő adatfelkerülést is), átmeneti zavar keletkezett, amiért elnézést kérünk.

Bővebben...

 

Új helyen a VTOSZ

A VTOSZ küldöttgyűlése 2015. április 28-i ülésén úgy döntött, hogy a VTOSZ irodát elköltözteti a Budapest XI. Fehérvári út 108-112. alól.

Bővebben...

 

8. oldal / 49

Névnap

Ma 2019. február 19., kedd van.
Zsuzsanna napja van, holnap Aladár és Álmos napja lesz.