TIRHírek

Hírek

A VTOSZ 2015. március 5-én megválasztott új vezetőségének elérhetőségei

ELNÖKSÉG

Elnök:

 Szegedi Sándor
a Gödöllõ-Vác Térségi Vízgazdálkodási Társulat (Göd) elnöke
Telefon: 30-950-9287, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Bővebben...

 

Vezetői értekezlet 2015. január 19.

 

A vízitársulatok működését befolyásoló azonnali vízitársulati feladatok:

 

 

dr. Varga Árpád tanácsadói tevékenysége 2015. január 31-én megszűnik a VTOSZ-nél

dr. Varga Árpád jogi és informatikai tanácsadó a Szövetség  2015. január 6-i  vezetői értekezletén átadta a Szövetség elnökének  a VTOSZ-szel kötött szerződésének  2015. január 31. napjára szóló felmondását, mert  véleménye szerint a VTOSZ a jelenlegi körülmények között  nem képes ellátni  tagjai által elvárt érdekérvényesítő, érdekképviseleti feladatait. A VTOSZ elnöke a felmondást elfogadta.

dr. VÁ

 

2015. január 6-i vezetői értekezlet

 

Vonatkozik-e a vízitársulatra az Elektronikus Közúti Áruforgalmi Ellenőrző Rendszer?

Társulati kérdés:

Vonatkozik-e a  vízitársulatra  az Elektronikus Közúti Áruforgalmi Ellenőrző Rendszer (EKAER)? Mit kell tennie a vízitársulatnak az EKAER-ben?

Válasz:

 

Módosult a mezőgazdasági vízszolgáltatásról szóló 2/1997. (II. 18.) KHVM rendelet

2015. évtől  a mezőgazdasági vízszolgáltatást biztosító  állami tulajdonban lévő vízilétesítmények  és a vízügyi igazgatóság vagy a vízügyi igazgatósággal kötött üzemeltetési szerződés alapján egyéb vízszolgáltató szervezet által üzemeltetett   nem állami tulajdonban lévő vízilétesítmények   üzemeltetéséről   a vízügyi igazgatóság (a továbbiakban: igazgatóság) saját hatáskörben vagy - vízszolgáltatási fürt üzemeltetésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírásával - egyéb vízszolgáltató szervezet útján gondoskodik.

A mezőgazdasági vízszolgáltató művek üzemeltetéséről szóló 2014. XII. 25-től hatályos módosításokkal egységbe szerkesztett  2/1997. (II. 18.) KHVM rendelet a Mellékleteknél olvasható.

dr. VÁ

 

12. oldal / 52

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap van.
Valéria napja van, holnap Péter napja lesz.